top of page

De appartementen die wij verhuren bevinden zich op drie verschillende locaties. Appartement 1 en 2 bevinden zich in de buurt Brakkeput Mei Mei. De appartementen bij het Blije Rust Resort bevinden zich bij het Blue Bay Resort. N-Joy Residence bevindt zich in de buurt Brakkeput Abou.

26166052_1172215359580773_1802594752957311990_n.jpg

Appartement 1

Appartement 1 is voorzien van een ruime woonkamer, keuken, een slaapkamer met boxspring en airco en een badkamer. Ook beschikt dit appartement ook over een privé terras. 
Er is een groot gezamenlijk zwembad aanwezig bij het appartement,

DSCN3244.JPG

Appartement 2

Appartement 2 beschikt over een woonkamer met zithoekje, keuken, 2 ruime slaapkamers met boxspring bedden en een airconditionings en een ventilator. Het appartement heeft een moderne badkamer. 
Er is een groot gezamenlijk zwembad aanwezig bij het appartement.

9.JPG

Blije Rust Appartementen

De appartementen op het blije rust resort liggen westelijker op het eiland en meer richting de mooie, natuurlijke stranden van Westpunt. Het appartement is voorzien van een ruime zithoek met tv, een open keuken met eettafel, 2 slaapkamers met airco, badkamer, wasmachine en je beschikt over een privé terras. Er is ook een groot gezamenlijk zwembad.

1.jpg

N-Joy Residence

N-Joy Residence Curacao is een kleinschalig vakantieresort met in totaal 4 luxe vakantieappartementen. Elk appartement beschikt over een woonkamer, keuken, berging, 2 ruime slaapkamers, 1 badkamer en een ruim privé terras.​

Er is een groot gezamenlijk zwembad met heerlijke luxe ligbedjes

bottom of page