top of page

OVER ONS

Bon Bini
Wie zijn wij?

 

 

Wij zijn Niels, Joyce, Steve & Jack en zijn het gezicht achter N-Joy Curacao. Wij zijn in januari 2015 verhuisd naar Curaçao om onze droom waar te maken. Joyce heeft in 2012 stage gelopen op het eiland en vanaf dat moment dacht zij nergens anders meer aan. Ook Niels is na een lange vakantie verliefd geworden op de mooie witte stranden, het Caribische leven en het prachtige weer. In september 2014 hebben wij dan ook besloten om te gaan wonen op het mooie eiland Curaçao.

 

In 2015 zijn wij  begonnen met het verhuren van de 2 appartementen onder de naam N-Joy Appartementen. In de afgelopen jaren hebben wij vele tevreden gasten mogen verwelkomen. We halen er veel voldoening uit om te zien dat onze gasten genieten van hun vakantie op Curaçao

Naast de appartementen bij N-Joy Appartementen zijn wij in 2021 is ons nieuwe project N-Joy Residence ontstaan. Deze appartementen hebben wij zelf ontworpen en ingericht waarbij overal rekening is gehouden om een zo fijn mogelijk verblijf te kunnen hebben.

 

Joyce focust zich op de verhuur van de appartementen. Zij verwerkt alle boekingen, doet de marketing en zorgt voor een warm ontvangst. Niels zorgt dat alles functioneert en er mooi uit ziet. Hij is vaak aanwezig bij de appartementen zodat u altijd terecht kunt voor vragen en/of tips.

 

Wij hopen dat u bij N-Joy Appartementen net zo een geweldige ervaring zult beleven van het eilandleven als dat wij iedere dag doen en dat het een onvergetelijke vakantie voor u zal zijn.

 

Wij hopen u snel bij N-Joy Appartementen te mogen verwelkomen!

 

Team N-Joy Appartementen,

 

Niels, Joyce, Steve & Jack

TEAM
NIELS
JOYCE
WhatsApp Image 2023-06-16 at 09.25.01.jpeg
STEVE
WhatsApp Image 2023-06-16 at 09.22.16.jpeg
JACK

bottom of page