top of page

APPARTEMENT 1

Dit gezellige appartement beschikt over een ruime woonkamer met een open, volledig ingerichte keuken met onder andere een grote koelkast met vriesgedeelte, een gaskookplaat, een oventje en een koffieapparaat. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. 

 

Het appartement heeft één slaapkamer voorzien van een 2-persoonsbed, een airco en een plafondventilator voor een fijne koele bries bij het slapen. De woonkamer is uitgerust met een comfortabele slaapbank. Dit houdt in dat het appartement beschikbaar is voor 1-4 personen. Het is mogelijk om een babybedje en/of een kinderstoel te reserveren.

Aan de achterzijde van het appartement kunt u genieten op een ruim, in de schaduw gelegen privé terras. Je kunt hier genieten van het geluid van de vogels en het uitzicht op de bananenbomen. Hier staat tevens een bbq waar u tijdens het verblijf gebruik van kunt maken.

Dit appartement is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Om het appartement te bereiken moet u met een trap naar beneden.

bottom of page