top of page

BON BINI BIJ N-JOY!

BON BINI BIJ N-JOY!

IMG_1915.HEIC

Altijd al op vakantie gewild naar het zon overgoten Curaçao? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden u namelijk de keuze uit twee verschillende appartementen. Beide appartementen zijn beschikbaar voor maximaal 4 personen maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om met 6-8 personen van uw vakantie te genieten door beide appartementen te boeken. 

Beide appartementen grenzen direct aan een groot zwembad waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Bij het zwembad zijn ligbedden aanwezig waarop u heerlijk kunt genieten van de zon en aan uw kleurtje kunt werken. Wanneer u liever een plekje in de schaduw wilt, kunt u gebruikmaken van de grote palapa. Omdat N-Joy Appartementen op een heuvel gevestigd is, is er altijd een verkoelend briesje aanwezig. 

 

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen en informatie. Wij kunnen u informeren over alles wat Curaçao te bieden heeft en wat u vooral gezien en gedaan moet hebben voor u dit eiland weer verlaat! 

Ondanks dat u op vakantie bent, wilt u waarschijnlijk toch contact zoeken met het thuisfront. Daarom kunt u op het gehele terrein van N-Joy Appartementen gebruikmaken van gratis Wi-Fi.

LOCATIE

De appartementen zijn gelegen in de wijk Brakkeput Mei Mei. Dit is een rustige en centrale wijk nabij het Spaanse Water en de wijk Jan Thiel. Het bekende strand van Jan Thiel is dan ook gelegen op maar een paar minuten rijden met de auto. Ook het centrum van Willemstad is op 15 minuten afstand, waar u kunt genieten van diverse bezienswaardig-heden zoals de gekleurde huisjes op de Wilhelminakade, de Pontjesbrug en de drijvende fruitmarkt. 

In de buurt van N-Joy Appartementen zijn er diverse supermarkten te vinden, zoals de Albert Heijn en Vreugdenhil, waar u terecht kunt voor al uw boodschappen. Wanneer u ’s avonds ergens een hapje wilt gaan eten zijn er in de nabije omgeving diverse gezellige restaurantjes te vinden zoals The Boathouse, De kleine wereld en grillrestaurant Brakkeput Mei Mei. 

Verder zijn er over het gehele eiland diverse prachtige stranden te vinden welk zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! 

bottom of page