top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Reserveren

U kunt uw verblijf via het contactformulier op de website of per e-mail (n-joyappartementen@hotmail.com) reserveren. Zodra uw aanvraag ontvangen is en het appartement beschikbaar is ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

 

Borg

De borg bedraagt €100 per appartement en dient bij aankomst contant betaald te worden. Deze borgsom heeft een preventieve bedoeling en dient ter dekking bij eventuele schade aan het appartement, de directe omgeving en de inboedel. Wanneer alles in orde is zult u bij het uitchecken de borg retour ontvangen.

 

Betalingen

Wanneer u reserveert bij N-Joy Appartementen ontvangt u de factuur voor de gehele huurperiode. In de factuur staat het totale huurbedrag inclusief de verplichte logeergastenbelasting van 7%. De betaling van de factuur kan in één keer te worden voldaan, maar het is ook mogelijk om de betaling te voldoen in twee termijnen.

  • 50% van de totaalsom binnen 7 dagen na factuurdatum.

  • 50% van de totaalsom uiterlijk 6 weken voor aankomst.

De reservering is definitief na ontvangst van uw aanbetaling

 

Indien de reservering plaatsvindt binnen 6 weken voor aankomst dient de betaling binnen 3 werkdagen na reservering in zijn geheel te zijn voldaan.

 

Wanneer de betalingen niet op tijd betaald zijn vervallen alle op ons te verhalen aanspraken.

 

Annulering

Wanneer u uw boeking wilt annuleren dient u dit via het contactformulier of per e-mail aan ons te melden.

 

Bij annulering tot 6 weken voor aankomst bedragen de annuleringskosten 50% van de totale huursom. Annuleert u binnen 6 weken voor de aankomstdatum, dan bent u 100% van de huursom aan ons verschuldigd.
 

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten (huurder is hier zelf verantwoordelijk voor).

 

Uitchecken

Indien er op de dag van uw vertrek nieuwe gasten komen zal het uitchecken plaatsen vinden om 10 uur 's ochtends. In overleg kunt u wel uw koffers bij ons laten zodat u bijvoorbeeld nog even ergens kunt gaan lunchen. Wanneer er geen nieuwe gasten komen op de dag van vertrek kunt u zelf aangeven hoe laat u wilt uitchecken. Wilt u geen risico lopen dat u al om 10:00 uur moet uitchecken, geef dit aan bij de boeking zodat wij de gehele dag voor u kunnen reserveren. De kosten hiervoor bedragen €20,-.

Roken 
Het is niet toegestaan om in de appartementen te roken. Buiten mag er wel gerookt worden maar hierbij moet erop toezien worden dat je geen overlast bezorgt aan de andere gasten. En uiteraard de sigaretten in de daarvoor bestemde asbakken.

Elektra / Water 

De water en elektra kosten bij normaal verbruik zijn in de prijs inbegrepen, met uitzondering van de verbruikskosten van de airco(’s). Wanneer blijkt dat er uitzonderlijk meer water/elektra wordt verbruikt staan wij in ons recht dit met de borg te verrekenen. ​


Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.
 

Zwembad

Betreden van het zwembad is op eigen risico.

 

Aansprakelijkheid

N-Joy Appartementen Curaçao is niet aansprakelijk voor:

  • Verlies, diefstal, schade of letsel (van welke aard dan ook) tijdens de huurperiode van de woning

  • Ongevallen in en om de woning.

  • Storingen in en om de woning, zoals storingen en uitval van stroom- en watervoorzieningen en technische installaties.

  • Overlast van bouwactiviteiten buiten het gehuurde perceel.

 

De huurder is tijdens de huurperiode aansprakelijk voor door hem toegebrachte schade aan de woning, het zwembad, de tuin of aan de inboedel. Schades dienen altijd gemeld te worden, ook als deze door de huurder zelf hersteld (kunnen) worden. Zelf herstellen is niet toegestaan. Indien de schade door uw toedoen is veroorzaakt, brengen wij de reparatie/vervangingskosten in rekening.

 

 

Indien bovengenoemde voorwaarden niet nagekomen worden door de huurder, houdt N-Joy Appartementen Curaçao het recht voor de toegang te weigeren.

bottom of page